Jyväskylän keilailuliiton mestaruuskisat vuosimallia 2024


Henkilökohtaiset mestaruuskisat pelataan Hutungissa ja Jyväskylän keilahallissa 22.1 – 4.2.2024. Finaali on tänä vuonna Jyväskylän hallissa sunnuntaina 11.2.

Kahden kisaviikon aikana pelataan 6 sarjaa molemmissa halleissa käynnissä olevien pelitavoin ilman tasoituksia, koska tahansa, mutta KEILAAJAN TULEE ILMOITTAA HALLIN KASSALLA OSALLISTUMISESTAAN MESTARUUSKILPAILUUN. 6+6 yhteistuloksella finaaliin 6 parasta naista ja 10 parasta miestä MAB -luokista. Veteraanien ja CD-luokkien mestaruudet jaetaan alkukilpailun perusteella, veteraanikisassa ikätasoituksin. ***Mikäli naisia ei MAB luokista osallistu kuutta, pääsee tuloksen perusteella myös CD-luokista finaaliin.

Mestaruuskilpailun finaali pelataan Jyväskylässä 11.2. Pelitapa on
6 sarjaa, hallissa käynnissä olevan kilpailun mukaisesti samoin säännöin.
Halutessaan keilaaja voi siis finaalissa osallistua myös hallilla käynnissä olevaan erikoiskilpailuun.

Joukkuemestaruuskilpailu pelataan vuorostaan Hutungissa 18.2.2024, edellisvuoden tapaan kolmihenkisin joukkuein ja Baker-pelitavalla. Maksutta kilpailuun voi osallistua yksi joukkue per seura. Seuraavat joukkueet 30€/joukkue.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET JOUKKUEMESTARUUSKILPAILUUN 4.2.2024 MENNESSÄ suoraan allekirjoittaneelle sähköpostitse, whatsapilla tai vaikka savumerkein, jos ne ovat kyllin ymmärrettäviä.

-annariikkaandersson@gmail.com-tai-O4O1410402-Savumerkit kohti Äänekoskea

lmoittautumisessa on etusijalla jokaisen jäsenseuran ensimmäinen joukkue. Tämän jälkeen seurat voivat nimetä toisia ja kolmansia joukkueita!

Baker pelitapa tarkoittaa sitä, että kolmimiehinen joukkue pelaa yhtä ja samaa sarjaa vuororuuduin. Esimerkiksi pelaaja 1 heittää ruudut 1,4,7,10 pelaaja 2 taas ruudut 2,5,8 sekä pelaaja 3 ruudut 3,6,9.

Bakerturnaus pelataan ilman tasoituksia.

HUOM! JOUKKUEMESTARUUSTURNAUS JÄRJESTETÄÄN JA AIKATAULUTETAAN NIIN, ETTÄ PÄÄLLEKÄISYYTTÄ JYVÄSKYLÄN FINAALIN KANSSA EI TULE, OLKAA HUOLETTA JA KEILATKAA <3