JBC:lle menestyksellinen valtakunnansarjakausi


Jbc:n Vs-joukkueet ovat olleet iskussa iskussa. Jbc:n veteraanien mestaruussarjajoukkue sijoittui runkosarjassa toiseksi, joten matka jatkuu kohti lopputurnausta. Lopputurnaukseen pääsi jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta, jotka olivat JBC JYVÄSKYLÄ, Veijarit Tampere, Tornados Helsinki, Tiimi Kuopio, Gb Helsinki ja Räme Lohja.

Jbc:n joukkueessa ovat kauden aikana pelanneet Juha Hård, Heikki Hermaala, Risto Pelkonen, Risto Holmalahti, Vexi Reinikainen sekä Juha Petriläinen.

Miesten ykkösdivarissa JBC sijoittui lohkossaan myös toiseksi. Tämä tarkoittaa sitä että joukkue matkaa Lahteen pelaamaan liigakarsintaa! Karsintaan osallistuu kaikkiaan kahdeksan joukkuetta, jotka pelaavat kaikki kaikkia vastaan liigan pelitavalla. Pelien päätyttyä kaksi parasta pääsevät pelaamaan Sm-liigassa kaudella 2023-2024! Jbc: joukkueessa ovat kauden aikana pelanneet Petri Mastomäki, Juho Kukkonen, Eetu Rantanen, Tomi Majoinen, Juha Hård, Eerikki Kiviniemi ja Atte Alisalo.

Onnittelut joukkueille ja tsemppiä jatkopeleihin!!

Teksti Olli Haakana.