Jyväskylän keilahalli muistuttaa asiakkaita….


Arvoisat Jyväskylän keilahallin asiakkaat.
Koska korona viruksen aiheuttaman tauon pituutta keilahallin toiminnassa ei osaa kukaan arvioida niin muistutamme seuraavanlaisesta asiasta.Riski siihen että keilapallot ovat nyt huilaamassa pitkään on erittäin suuri.Tästä syystä myös mahdollisuus pallojen halkeamisille kasvaa,varsinkin kun ilmat lämpenevät ja sisätiloissamme ilman muutos on myös suuri.Tästä syystä suosituksemme on että Asiakkaamme hakisivat kaapeissaan sekä käytäväparkissa olevat pallot pois ja varastoisivat ne asianmukaisella tavalla.Keilahalli muistuttaa että se ei korvaa täällä olevien pallojen halkeamisia(valitettavasti).
Jos luottoa löytyy että pallot ehjinä pysyvät niin niitä saa edelleen täällä säilyttää.Jos tunnet olosi kipeäksi niin älä tule, sovitaan sitten uusi ajankohta milloin voit noutaa tavarasi.
Pallojen+välineiden haku on mahdollista Keskiviikkona 25.3 klo 16-19 välisenä aikana.Terveisin Olli