Liiton mestaruuskilpailut

Jyväskylän keilailuliiton mestaruuskilpailut 1.4 – 21.4.2019 – Osallistumisoikeus on kaikilla Jyväskylän Keilailuliiton rekisteröidyillä keilaajilla. Kilpailu pelataan ilman tasoituksia. Ei uusintamahdollisuutta. Harjoittelu- / kilpailukielto 12 tuntia ennen suoritusta kilpailuhallissa.

Alkukilpailu: 6+6+6 sarjaa Jyväskylän, Hutungin ja Muuramen keilahalleissa. Alkukilpailu 1.4 – 21.4.2019

Loppukilpailut:

Hutungissa tiistaina 23.4.2019 klo 18:00

Miehet (avoin sarja) :
Alkukilpailun 16 parasta miestä pelaa 6 s. am harjoittelu 10 min. Kahdeksan parasta jatkaa ensimmäisen vaiheen pisteisiin 3 sarjaa am. Harjoittelu 10 min.

Naiset (avoin sarja): Alkukilpailun 8 parasta naista pelaa 6 sarjaa am., harjoittelu 10 min. Neljä parasta jatkaa ensimmäisen vaiheen pisteisiin 3 sarjaa am. Harjoittelu 10 min.

Finaalit aloitetaan nollilta.
Palkinnot: kiertopalkinnot, lahjakortteja

Lisäksi mestaruudet jaetaan alkukilpailun perusteilla sarjoissa: Miehet C-D, Naiset C-D,
veteraanimies, veteraaninainen ja juniori. Veteraanisarjoissa ikätasoitukset.

Joukkuekilpailut alkukilpailun yhteydessä:

Parikilpailu, kaikissa halleissa 2 x 6 + 6 + 6 sarjaa (miehet ja naiset omana sarjana, myös sekaparit, jotka kilpailevat miesten sarjassa. Parikilpailun jäsenten ei tarvitse pelata samanaikaisesti).

Nelimiehisjoukkue (joukkue muodostuu kahdesta parista, myös sekajoukkueet hyväksytään), kaikissa kolmessa hallissa.

4 x 6 + 6 +6 sarjaa.

Nelimiehisjoukkueen ei tarvitse pelata samanaikaisesti.

Joukkueen ilmoittaminen: Joukkueen kokoonpano on ilmoitettava ennen joukkueen ensimmäistä kilpailusuoritusta joko sähköpostilla ( janne.salonen@elisanet.fi), tai Jyväskylän keilahalli.

Tulospalvelu: http://www.jyvaskylankeilailuliitto.net/

Kilpailun johtaja: Pepe Häkkinen & Janne Salonen, tulospalvelu Vexi Reinikainen (tuloshuomautukset numeroon 0405500723)
Kilpailun järjestäjä: Jyväskylän Keilailuliitto ry