Jbc:n vetskut jyräsi lohkonsa kärkeen


Jbc:n Veteraanit palasivat koronatauon jälkeen ryminällä keilaradoille, kun mestaruussarja jatkui tuplakierroksella. Ensin pelattiin Eurassa keskiviikkona ja sieltä saldoksi tuli 4 voittoa ja yksi tappio. Euran kierroksen jälkeen sijoitus oli sarjassa toinen ja matkaa kärjessä olevaan Euran Gs:n oli 308 pistettä. Seuraavaksi oli vuorossa Torstain kierros Kaupin keilahallissa Tampereella. Nyt löi Jbc sitten ison vaihteen silmään ja teurasti vastustajansa joka pelissä, ollen ylivoimaisesti kierroksen paras joukkue. Joukkueessa palloa pisti pesään molempina päivinä nelikko Juha Hård, Heikki Hermaala, Risto Holmalahti ja Pauli Ollikainen. Kahden päivän saldo siis 10 peliä ja 9 voittoa. Samalla Jbc nousi lohkon kärkeen 160 pisteen erolla Euralaisiin. Jäljellä on vielä kaksi kierrosta, jonka jälkeen lohkon kaksi parasta pääsee Mestaruus-sarjan lopputurnaukseen, joten jännät housussa edetään. Onnittelut joukkueelle loistavista kierroksista.
Olli