Jbc:n vetskut nousi pronssille


Jbc:n Veteraanit pelasivat torstaina 17.6 kaupin keilahallissa Veteraanien mestaruussarjan finaalissa. Radanhoitona oli miesten Sm-liigassa käytössä ollut antitörä joten tulostaso pysyi erittäin maltillisena. Kolme ensimmäistä peliä ei tuonut yhtään voittoa, mutta lyöntipisteillä pysyttiin kuitenkin jonkin sortin iskuetäisyydellä. Neljännessä pelissä tuli sitten päivän avausvoitto ja koska kolmen kärki hävisi pelinsä niin viimeiseen peliin lähdettiin erittäin tasaisista lähtökohdista. Vitospelin alku näytti heti että Juha Hård oli kyllästynyt paikkaamiseen ja rupesi latomaan kaatoa toisensa perään, tauluun kohtuu mukavat 282 pistettä tasoituksilla ja nimi lehteen. Parivaljakko Hermaala & Holmalahti komppasi rinnalla ja bonukset Lohjan Rämeeltä pistein 641-521, kiitos ja Tack. Hurja loppukiri tiesi sitä että Jbc nousi pronssille 18 pisteen turvin, mestariksi pelasi Kouvolan nuppi ja hopeaa otti Porin Rc. Jbc:n joukkueessa pelasivat kauden aikana Juha Hård, Heikki Hermaala, Pauli Ollikainen ja Risto Holmalahti.